Aanbiedingen
Webshop
5 redenen

Wil je een rijinstructeur worden?


De basis die je nodig hebt om rijinstructeur te worden:

Succes biedt iedere opleiding tot rijinstructeur aan (behalen WRM pas). De basis voor iedere opleiding om
rijinstructeur  te worden is de opleiding A of B. Deze rijinstructeur opleidingen kennen 2 gedeelten:

  1. De eigen benodigde kennis op te doen

  2. Deze kennis over dragen aan anderen.
De opleidingen C, D & E zijn aanvullend en minder uitgebreid.

Je stageplaats als rijinstructeur is al geregeld!

Verkeersschool Succes is uniek in Nederland: Je kunt als toekomstig rijinstructeur stage lopen binnen onze eigen verkeersschool, én je wordt actief begeleid bij het lesgeven door middel van een rij-simulator. Rij-simulatoren zijn de toekomst voor de rijopleidingen.

Hoge kans van slagen voor je rijinstructeur opleiding:


Wij zijn lid van het LBVI. Dit betekent dat als u via ons wordt opgeleid, u een optimale voorbereiding krijgt op het examen met een hoge kans van slagen.

Bel ons voor verdere informatie op telefoonnummer: 0591 653733
 

Bijscholing voor de rijinstructeur


Deze ‘opfriscursus’ is wettelijk verplicht en moet om de vijf jaar herhaald worden. Uiteraard is het mogelijk om deze cursus te volgen bij ons op locatie. Bij voldoende deelname kan de bijscholingscursus rijinstructeur echter ook ‘in company’ (bij jouw werkgever) door ons verzorgd worden.
Klik hier voor alle geplande bijscholingen.


Vooropleiding om rijinstructeur te worden


Om een opleiding tot rijinstructeur te volgen is een afgeronde MAVO, VMBO, LBO of VBO opleiding vereist. Wanneer dit niet het geval is, moet er een zogenaamde geschiktheidstest afgelegd worden. Bij deze toets wordt getest of je vragen op MBO niveau kan beantwoorden. Wanneer je hier voor slaagt kun je deelnemen aan de rijinstructeur opleiding. Succes kan je helpen met de voorbereiding op deze toets.

Ben jij geschikt om rijinstructeur te worden?


Wanneer het je leuk lijkt om rijinstructeur te worden, maar heb je twijfels hebt over jouw geschiktheid, dan kun je een gesprek bij ons aanvragen. Dit gesprek duurt ongeveer een uur waarbij je alle gelegenheid krijgt om vragen te stellen. Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden.
Kijk ook even op de pagina: Wat doet een rij-instructeur?, hier vind je meer informatie over het vak van de rijinstructeur.



Locatie en lestijden van de opleiding rijinstructeur:

De cursus wordt als een dagopleiding gegeven op de Tweede Bokslootweg 19 te Emmen. Kun je niet door de week? Geen probleem. Je kunt ook de cursus volgen op zaterdag van 9.30 uur tot 13.30 uur.
  

Wil je rij instructeur worden? Bel Succes voor jou rij instructeursopleiding!

 

Meer informatie

De opleiding B instructeur is op dinsdag en donderdag van 10 tot 15 uur en duurt ongeveer 6 maanden.
Gezien de vele specifieke wensen per kandidaat voor de opleidingen A, C, D & E verstrekken wij deze prijzen op aanvraag. Bel of e-mail ons voor nadere informatie.
*Voor de kosten van deze rijinstructeur opleiding kunt u hier klikken.
 

Telefoonnummer: 0591 653733
E-mail:
info@succes-opleidingen.nl

 


rijschool emmen rijopleiding emmen autorijschool emmen rijlessen emmen rijbewijs emmen rijinstructeur rijbewijs rijles Amsterdam rij instructeur rijschool drenthe